Oud Nieuws?

Eerste winteravond van seizoen 2015- 2016: Diepe duiken door Sander Evering.

DE WINTERAVONDEN ZIJN BEGONNEN

Het zal niemand ontgaan zijn, de dagen zijn korter geworden en, de klimaatverandering ten spijt, het water weer kouder. Voor veel duikers betekent dit dat het duiken even stopt maar voor de Hydrofiele duikers betekent het ook dat het weer tijd is voor een nieuwe jaarlijkse reeks van winteravonden.
Nieuw? Eigenlijk is dat oud nieuws, want al zeker sinds 2003 organiseren we elke winter opnieuw een vier of vijftal gezellige informele lezingen (c.q. informatie-avonden) of soms excursies om de koude korte dagen extra kleur te geven, om elkaar te blijven ontmoeten en vooral ook om bij te blijven. Bij te blijven op het gebied van duiktechniek, duikbestemmingen, wrakken, het leven in het water en van alles en nog wat, want dat enorme spectrum aan onderwerpen komt allemaal voorbij. Ook daar voor moet je bij Hydrofiel zijn! Van levende have tot microscopen, duiksets, fotoapparatuur, kaarten en vondsten, regelmatig wordt er van alles voor uit de kast getrokken om je te demonstreren en zelf te laten ontdekken. Zo breiden we (of dragen we onze eigen) kennis uit over alles rond het duiken en wat er onder water leeft en te zien is.

Is de eerste avond over diepe duiken al voorbij, deze winter jaar volgen ondermeer nog de onderwerpen Koraalrif op Papua Nieuw Guinea (21 januari), Wrakken van de Noordzee (25 februari) en Reizen e.a. van eigen leden (17 maart). Eigenlijk zijn deze bijzondere avonden van en een exclusiviteit voor Hydrofielers. Ben jij een bezoeker, (nog) geen lid van Duikvereniging Hydrofiel maar wel geïnteresseerd in deze avonden (of andere van onze activiteiten) meld je dan aan als lid. Of meld je aan bij onze contactpersonen om als introducee met ons aanbod kennis te maken door een activiteit bij te wonen.

Hydrofiel is meer dan alleen nattigheid. Een beetje duiker wil daar bij horen.