Zeeuwse reisjes

Zeeland is het onderwaterparadijs van Nederland. Vandaar dat er ook jaarlijks een duikweekend georganiseerd wordt, om daar met leden van Hydrofiel mooie duiken in het Grevelingenmeer en/of de Oosterschelde te maken.

Naast het georganiseerde Zeelandweekend worden er ook weekenden onderling georganiseerd. Onder andere tijdens de paringsperiode van de Sepia (Zeekat, Sepia officinalis) en in de winterperiode wanneer het zicht onderwater fenomenaal is, zijn duikers van Hydrofiel in Zeeland te vinden.

Heb je nog geen of weinig ervaring met het duiken in Nederland of in Zeeland, geen probleem er zijn genoeg duiklocaties waar je met een Open Water brevet kunt gaan duiken. Er zijn ook altijd behulpzame en ervaren leden die uitleg willen geven over de duikstek en de rol van buddy op zich willen nemen..

 
mei
26
zo
Sepia Weekend, Oosterschelde Zeeland
mei 26 @ 08:00 – mei 27 @ 18:00

Op zondag en maandag houden we ons jaarlijkse sepia weekend. Er is voor deze data gekozen, omdat we zo het drukke Hemelvaart weekend (een week later) ontwijken. We kiezen bewust voor zondag en maandag, omdat de ervaring leert dat we zondagavond en maandag met veel minder mensen bij de Zeelandbrug staan en daardoor meer duikplezier hebben.
Opgave uiterlijk op zondag 12 mei. De opgave is in verband met de aan te gane financiële verplichtingen bindend!

Opgeven kan via deze link.

jun
28
vr
Zeelandweekend 2019 @ Witte Boulevard
jun 28 – jul 1 hele dag

Dit jaar zitten we weer op onze oude vertrouwde en gezellige plek op vakantiepark de Witte Boulevard in Renesse. In ons groepshuis is ruimte voor 22 tot maximaal 26 personen. De Witte Boulevard heeft een duikwinkel met vulstation en er zijn spoelmogelijkheden.

Inschrijven kan via deze pagina

dec
13
vr
Winterweekend Zeeland @ Witte Boulevard
dec 13 – dec 15 hele dag

Traditiegetrouw gaan we weer voor de Kerst naar Zeeland. Normaal gesproken hebben we dan omstandigheden met erg goed zicht in met name het Grevelingenmeer. We overnachten in De Witte Boulevard in Renesse. Kosten voor de overnachtingen ongeveer 25 euro per nacht. Daar komen nog kosten voor de maaltijden bij.

Opgave voor dit weekend uiterlijk op zaterdag 30 november.