Zeelandweekend

Zeeland is het onderwaterparadijs van Nederland. Vandaar dat er ook jaarlijks een duikweekend georganiseerd wordt, om daar met leden van Hydrofiel mooie duiken in het Grevelingenmeer en/of de Oosterschelde te maken.

Naast het georganiseerde Zeelandweekend worden er ook weekenden onderling georganiseerd. Onder andere tijdens de paringsperiode van de Sepia (Zeekat, Sepia officinalis) en in de winterperiode wanneer het zicht onderwater fenomenaal is, zijn duikers van Hydrofiel in Zeeland te vinden.

Heb je nog geen of weinig ervaring met het duiken in Nederland of in Zeeland, geen probleem er zijn genoeg duiklocaties waar je met een Open Water brevet kunt gaan duiken. Er zijn ook altijd behulpzame en ervaren leden die uitleg willen geven over de duikstek en de rol van buddy op zich willen nemen.

Gepland weekend

dec
13
do
Winter Zeeland weekend
dec 13 @ 15:30 – dec 16 @ 16:30

Zoals ieder jaar gaan we ook nu in december een lang weekend naar Zeeland. Tally en David vertrekken donderdag al. Er is dus accommodatie vanaf donderdag tot zondag.
We hebben accommodatie bij De Witte Boulevard. Zaterdagavond nodigen we Lydie en Leendert uit en tonen we foto's en video's
We maken waarschijnlijk ivm de kou 2 duiken per dag.

Ook niet duikende leden zijn weer welkom.