Zeeuwse reisjes

Zeeland is het onderwaterparadijs van Nederland. Vandaar dat er ook jaarlijks een duikweekend georganiseerd wordt, om daar met leden van Hydrofiel mooie duiken in het Grevelingenmeer en/of de Oosterschelde te maken.

Naast het georganiseerde Zeelandweekend worden er ook weekenden onderling georganiseerd. Onder andere tijdens de paringsperiode van de Sepia (Zeekat, Sepia officinalis) en in de winterperiode wanneer het zicht onderwater fenomenaal is, zijn duikers van Hydrofiel in Zeeland te vinden.

Heb je nog geen of weinig ervaring met het duiken in Nederland of in Zeeland, geen probleem er zijn genoeg duiklocaties waar je met een Open Water brevet kunt gaan duiken. Er zijn ook altijd behulpzame en ervaren leden die uitleg willen geven over de duikstek en de rol van buddy op zich willen nemen..

 
jun
19
vr
Zeelandweekend 2020 Duikschip De Panda @ Duikschip De Panda
jun 19 – jun 21 hele dag

In 2020 gaan we met het Zeelandweekend mee met het duikschip De Panda. Dat hebben we in 2016 al een keer gedaan en dat is ons toen zo goed bevallen dat het naar meer smaakt. Duikschip de Panda voert ons weer lekker lui naar de duikstekken die wij graag willen zien. We gaan weer heel relaxed het brakke en/of zoute sop op! Geen gedoe met auto’s, dijken of volle parkeerplaatsen. Tussen de duiken door varen we naar de volgende stek en gaan voor de deur voor anker.