Zeeuwse reisjes

Zeeland is het onderwaterparadijs van Nederland. Vandaar dat er ook jaarlijks een duikweekend georganiseerd wordt, om daar met leden van Hydrofiel mooie duiken in het Grevelingenmeer en/of de Oosterschelde te maken.

Naast het georganiseerde Zeelandweekend worden er ook weekenden onderling georganiseerd. Onder andere tijdens de paringsperiode van de Sepia (Zeekat, Sepia officinalis) en in de winterperiode wanneer het zicht onderwater fenomenaal is, zijn duikers van Hydrofiel in Zeeland te vinden.

Heb je nog geen of weinig ervaring met het duiken in Nederland of in Zeeland, geen probleem er zijn genoeg duiklocaties waar je met een Open Water brevet kunt gaan duiken. Er zijn ook altijd behulpzame en ervaren leden die uitleg willen geven over de duikstek en de rol van buddy op zich willen nemen..

 
dec
13
vr
Winterweekend Zeeland @ Witte Boulevard
dec 13 – dec 15 hele dag

Traditiegetrouw gaan we weer voor de Kerst naar Zeeland. Normaal gesproken hebben we dan omstandigheden met erg goed zicht in met name het Grevelingenmeer. We overnachten in De Witte Boulevard in Renesse. Kosten voor de overnachtingen ongeveer 25 euro per nacht. Daar komen nog kosten voor de maaltijden bij.

Opgave voor dit weekend uiterlijk op zaterdag 30 november.