Informatie of lid worden

Hydrofiel verwelkomt graag nieuwe leden. Daarbij maakt het niet uit of je een beginnend duiker bent of al jarenlange ervaring hebt. Misschien ben je zelfs nog met de cursus bezig. Kom gerust een keer proeftrainen in het zwembad of sluit je aan bij een buitenduik. Je kunt je aanmelden via het contactformulier.

Lid zijn van Hydrofiel biedt o.a. deze voordelen:

 • Snel een buddy vinden zodat je in Nederland duiken kunt maken;
 • Meegaan met de uitstapjes in o.a. Zeeland en Egypte;
 • Duiken op stekken waar je misschien zelf nog niet aangedacht zou hebben;
 • Duiken op stekken waar je anders niet zomaar mag duiken (bv. Piccardthofplas).

Naast de gezelligheid is het ook erg leerzaam om te horen wat de ervaringen zijn van andere duikers. Wil je wellicht een droogpak aanschaffen dan zijn er altijd leden die hun eigen ervaring en mening met je willen delen. Wil je beginnen met onderwaterfotografie? Het Foto- en Filmteam heet je van harte welkom! Tot slot heb je toegang tot het zwembad om te werken aan je conditie of om je duikvaardigheden te verbeteren/onderhouden. Maar vergeet niet: niets moet en alles mag bij Hydrofiel.

Een lidmaatschap bij Hydrofiel kost slechts €65,-* per kalenderjaar, excl. eenmalige inschrijving van €5,-.

Leden die jonger zijn dan 15 jaar zijn betalen niks. Jeugdleden kunnen echter niet aan alle activiteiten meedoen omdat ze bij ons niet dieper dan 10 meter mogen duiken en alleen onder begeleiding van een ervaren duiker en als het water boven de 14 graden is.

* Bij inschrijven wordt rekening gehouden met het moment van inschrijving en worden de kosten voor het eerste jaar door de penningmeester bepaald.

Donateur worden van Hydrofiel kan ook. Je hebt dan echter geen toegang tot de trainingen. (Jeugd)leden krijgen voorrang bij georganiseerde weekenden. De kosten voor donateurschap zijn €20,-.

Voor curcusten van DuikenIn heeft Hydrofiel een speciaal aanbod: Je kan de rest van het cursusjaar aspirant-lid worden. Dat kost niks en je mag meedoen aan al onze activiteiten. Pas in het nieuwe jaar besluit je om definitief lid te worden. Om aspirant-lid te worden vul je het onderstaande formulier in. Onderaan kan je de optie aanvinken om aspirant lid te worden. Na versturen van het formulier wordt de aanmelding geverifieerd bij DuikenIn. Als je besluit om direct volwaardig lid te worden dan gelden de reguliere lidmaatschapskosten.

Wellicht weet je al zeker dat je lid wilt worden. Zet het onderstaande formulier dan op 'Lid worden'! Wil je meer informatie? Via het onderstaande formulier kan je contact opnemen met Hydrofiel (niet alle velden zijn verplicht). Wij zullen, in beide gevallen, zo snel mogelijk contact met je opnemen.

  InformatieaanvraagLid worden

  Mocht het invullen van een datum niet lukken, vermeld dan aub de correcte datum onder opmerkingen.

  Voor cursisten van DuikenIn biedt Hydrofiel de mogelijkheid om (kosteloos) aspirant lid te worden. Lees hierboven meer.

  Ik kies: