Winteravondvertellingen

Gedurende de winterperiode organiseert Hydrofiel avonden waar sprekers iets vertellen over een interessant onderwerp welke gerelateerd is aan duiken en/of (onderwater)biologie. Duikarts Lourens Prins heeft bijvoorbeeld een update gegeven over het duikmedische gebied. De plannen voor de afsluitdijk en daarbij horende vraagstukken zijn aanbod gekomen en toegelicht door een iemand van de Waddenvereniging (later zijn deze plannen ook goedgekeurd voor uitvoering). Ook komt het voor dat marinebiologie studenten hun stage of afstudeerproject toelichten. Kortom gezellige avonden met interessante onderwerpen.

De avonden worden georganiseerd in de Kinderwerktuin Paddepoel, Coronastraat 1, 9742 EG te Groningen. De zaal is open om 19:45, de lezingen beginnen in 20:00 en duren normaal gesproken tot 22:00. Voor koffie, koek en frisdrank wordt gezorgd.

Ook niet leden van Hydrofiel kunnen deelnemen aan deze avonden. Kosten zijn €2,- per persoon, inclusief koffie, cake, frisdrank en zoutjes. Er kunnen maximaal 20 niet leden deelnemen aan deze avonden. Er wordt op volgorde van binnenkomst bepaald of er nog plaats is. Opgave per e-mail aan winteravond@hydrofielduiken.nl.

Aankomende Vertellingen