Winteravondvertellingen

Gedurende de winterperiode organiseert Hydrofiel avonden waar sprekers iets vertellen over een interessant onderwerp welke gerelateerd is aan duiken en/of (onderwater)biologie. Duikarts Lourens Prins heeft bijvoorbeeld een update gegeven over het duikmedische gebied. De plannen voor de afsluitdijk en daarbij horende vraagstukken zijn aanbod gekomen en toegelicht door een iemand van de Waddenvereniging (later zijn deze plannen ook goedgekeurd voor uitvoering). Ook komt het voor dat marinebiologie studenten hun stage of afstudeerproject toelichten. Kortom gezellige avonden met interessante onderwerpen.

De avonden worden georganiseerd in de Kinderwerktuin Paddepoel, Coronastraat 1, 9742 EG te Groningen. De zaal is open om 19:45, de lezingen beginnen in 20:00 en duren normaal gesproken tot 22:00. Voor koffie, koek en frisdrank wordt gezorgd.

Ook niet leden van Hydrofiel kunnen deelnemen aan deze avonden. Kosten zijn €2,- per persoon, inclusief koffie, cake, frisdrank en zoutjes. Er kunnen maximaal 20 niet leden deelnemen aan deze avonden. Er wordt op volgorde van binnenkomst bepaald of er nog plaats is. Opgave per e-mail aan winteravond@hydrofielduiken.nl.

Aankomende Vertellingen

nov
28
do
Winteravondvertelling: leden vertellen over een bijzondere duik @ Rijschool De Oosterpoort
nov 28 @ 20:00 – 22:30

Deze avond wordt, als jullie allemaal een beetje meewerken, gevuld door mooie verhalen over een duik die je met anderen wilt delen. Beelden daarbij zouden mooi zijn (foto of video), maar dat hoeft niet. De nadruk ligt op het verhaal; wat ,maakte de duik voor jou zo bijzonder of zo mooi?

Per duik wordt er maximaal 20 minuten voor uitgetrokken. We hebben dus wel leden nodig die iets willen vertellen!

De locatie is, net als de vorige keer, Rijschool De Oosterpoort, waar we door de medewerking van Willem van DuikinGroningen terecht kunnen.

Koffie en thee is er en in de pauze uiteraard weer snacks en frisdrank.