Winteravondvertellingen

Gedurende de winterperiode organiseert Hydrofiel avonden waar sprekers iets vertellen over een interessant onderwerp welke gerelateerd is aan duiken en/of (onderwater)biologie.

Omdat we niet weten wat CODID-19 ons zal brengen, zullen de Winteravondvertellingen dit winterseizoen verzorgd worden door eigen leden en mensen uit de omgeving van Groningen. Daardoor kunnen we op het laatste moment zaken aanpassen als dat onverhoopt nodig is.

Naast reisverhalen en verhalen over configuratie en decompressie, zullen tevens weer verhalen over duiken en de natuur op het programma staan. Zo zal Laura Govers ons bijpraten over de laatste stand van zaken van het zeegras project in de Waddenzee.

De locatie van de presentatie is nog niet definitief. Het wordt  of Rijschool De Oosterpoort of de locatie van de gemeente Groningen in het Stadspark.

De zaal is open om 19:45, de lezingen beginnen in 20:00 en duren normaal gesproken tot uiterlijk 22.30. Voor koffie, koek en frisdrank wordt gezorgd.

Ook niet leden van Hydrofiel kunnen deelnemen aan deze avonden. Kosten zijn €2,- per persoon, inclusief koffie, cake, frisdrank en zoutjes. Er kunnen maximaal 20 niet leden deelnemen aan deze avonden. Er wordt op volgorde van binnenkomst bepaald of er nog plaats is. Opgave per e-mail aan winteravond@hydrofielduiken.nl.

Aankomende Vertellingen

Geen evenementen