Aankondiging: Wrakduiken op Malta

 

Hallo Hydrofieler,

In samenwerking met Serenity wrakduiken zijn we bezig om in november dit jaar een duikreis te organiseren naar Malta.

Malta heeft een heftige geschiedenis en veel WO2 wrakken. Veel wrakken zijn goed vanaf de kant te bereiken. In november is het water nog 21 graden en daarmee zeer comfortabel om ook nog nat te duiken. Malta is verder bekend om zijn vriendelijke en toegankelijke grotten.

 

Op verzoek hebben twee duikscholen op Malta een mooie aanbieding gedaan.

  • Aanbieding 1: € 455 voor 7 dagen self-catering appartement met tweepersoonskamers en 5 dagen duiken
  • Aanbieding 2: € 300 voor 6 dagen duiken, maar moeten we zelf nog onderdak regelen.

Voor een kleine € 1000 zou het mogelijk moeten zijn de hele vakantie te boeken inclusief vlucht en met zes dagen duiken en twee duiken op een dag. Er zijn ook vast mogelijkheden met een eenvoudig hotel en half pension. Dan kunnen we het eiland ook nog wat bekijken. Ook Easyjet vliegt bijvoorbeeld op Malta.

Graag willen we inventariseren wie geïnteresseerd is in een duikvakantie in november naar Malta. Via deze link kan je kenbaar maken of je interesse hebt. Eventuele wensen of opmerkingen kan je ook kenbaar maken via de website. Doe dit zo snel mogelijk zodat Bas weet of zijn initiatief slagingskansen heeft.

We horen graag van jullie, zou leuk zijn met een groepje te kunnen gaan. Dan kunnen we het samen naar wens gaan invullen.