Calamari organiseert in 2022 weer de Onderwaterbiologie-opleiding

Onderwater Biologie Opleiding

Wil jij je kennis over het onderwaterleven in Nederland vergroten? Dit is je kans!
Calamari organiseert in 2022 weer de OWBO ("onderwaterbiologie-opleiding"), de cursus voor duikers en niet-duikers over wat er allemaal te zien is onder water. Expert biologen en biologie studenten uit alle streken zullen cursisten in 8 donderdagavonden met presentaties, aquaria, fossielen, hand-outs, microscopen maar vooral veel enthousiasme alles over de onderwaterwereld in Nederland leren. Dus over alles wat je duikend tegen kan komen van vissen, dolfijnachtigen en krabben tot slakjes en mosdiertjes. De cursus is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in mariene biologie, een duikbrevet of biologische voorkennis is niet noodzakelijk.

De cursusprijs bedraagt € 65,- inclusief hand-outs en de presentaties van alle lessen en versnaperingen tijdens de lessen. Studenten betalen slechts € 50,- op vertoon van hun studentenkaart.
Tegen een meerprijs van € 25,- is het mogelijk de NOB-specialisatie "onderwaterbiologie" te halen.

De lessen worden gegeven in het Willem-Alexander Sportcentrum te Groningen op donderdagavond vanaf 19.45u tot 21.45u. De eerste les is op 20 januari, in totaal duurt de cursus acht avonden. Vragen of aanmelden? Stuur een mailtje naar: biologie@gbdcalamari.nl.

Aanmelden kan tot en met 13 januari maar vol = vol!

De OWBO wordt georganiseerd onder voorbehoud van de geldende COVID maatregelen. In het geval dit niet mogelijk zal zijn, dan richten we erop dat de OWBO zal worden verplaatst naar een later moment in 2022.